Oct 11, 2011

Uneasiness; Why Can't I Have It Both Ways

Hello liang moi and liang chai out there..

Actually saya dalam dilema sekarang ni..kamu mo tau dilemma tentang apa?
Saya dilemma mau pilih yang mana satu yang sesuai dengan saya....

Saya suka si dia coz.. dia simple yet stylish, cute yet matured, and dia juga never fails to make me smile..walaupun suda agak lama saya kenal dia, dia tetap membuatkan jantung saya berdegup2 bila bersama..kalau saya bawa dia p mana2 pun saya rasa bangga, mesti org selalu tengok2 saya dan jeles..

The other one also tidak kurang istimewanya..si dia tidak cerewet dan dari sejarahnya yang lampau saya tau dia jenis yang setia, dia memahami perasaan & jiwa saya..dan mempunyai ciri2 idaman saya, saya dapat merasakan yang saya tidak akan menyesal kemudian hari jika saya pilih dia..

Hmmmm..rasanya tidak perlu la saya rahsiakan lagi. Well, yes..i've fallen in love with both of em', which is a very dangerous situation..

Apakah perlu saya memilih keduanya..but hangus la poket ni klu gini?..huhu.




                     ASUS U46SV                               VS.                            Apple Macbook Air

18 comments:

Aki said...

Ini baru threeSOME!! Damn!!.. ha ha ha..

Yen said...

aki: haha..jaga2 ada underage cni ni..haha.

raihan said...

kentot kang!ingat dialog nak pilih sape.ko ke rex.kihkihkih

nowriz said...

ambuk paning!

ko punya ayat aa..

mati2 sy ingat girls..

bah.. angkat la tu apple..

jangan pura2... :p

Yen said...

raihan: what???hahahaha...eja btul2 tu raihan..jadi len suda maksud dia tu..hahaha.

Yen said...

nowriz: hehe..sori2 teda niat mo hampakan ko nowriz..haha. bah, sabar..mo buat research dlu ni.

Lizeewong said...

Hahaha..Very misleading..So yg mana satu jadi pilihan?

Aemy Shamy said...

astaga...semangat kunun sy mau kasi advice ko ni..kureng asem! hahaha....mau sy bg cadangan jg ka? bagus ko beli apple la..puas hati ohh ^^

Wency Jelson said...

dehhh...ingtkan pmpn..baru kunun sa mau ckp psl latrblakang agama.. haha.. my choice is apple.. x virus kan tu.. ^^

Yen said...

lizeewong: haha..blum tau lg..tp syg sa mcm lebih ckit sama c apple..hehe.

aemy: haha!seriously..apa la advice ko klu btul2 jd..tula..lawa bah c apple kan.

beaty said...

astaga sa ingat sapa...lol...sa mau MAC..kalau sa..he he

Yen said...

beaty: macbook mmg cantik..tp asus punya graphic card power ni..ble men game.hehe.

Anne Nurain said...

ptut la aku rsa lain2 jak, rupanya mo pilih antra apple ngan asus.. lau ko suka men game better ambik asus la.. hehehe..

p/s:terkezut aku baca komen Raihan tu.. hehehe...

Yen said...

anne: saya pun pikir gitu anne..tp...huaaaa..pening2..

Yvonne Iman Felicianus said...

AH!saya fikir kau jatuh cinta sama manusia!!ah kau itu!!

Gunaqz said...

Ingatkan pilih sumandak! Haihh.. you got me there, pal!

lilies.john said...

chisss.. semangat suda sy mo kasi keluar ayat2 sy yg power mo toccher ko yen..
tp tidak pa.. sy kasi nasihat ko beli jak 2 2..
yg satu tu ko bagi sy pinjam la.. ha ha ha ha

Yen said...

yvonne: haha..saja ja..buat saspen sikit..haha.

gunaq: hehe..aiya..even harder lor.haha.

lilie: ahaha..klu ko torture pun teda kesan tu lilie..buat habis karan ja tu. dua2? woo..mn mo cari duit o.

Wen: haha..sib bek..klu tida mati la saya kena ceramah ko kan..yup!me too fikir apple lg puas ati. :)


P/S: sori lambat reply..ntah knapa ni blog bida btul kasi simpan komen kamu dalam Spam list (so tidak showing la).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...