Jun 24, 2011

My Favourites

Today, saya mau share makanan@masakan kegemaran saya..(supaya kamu bulih la prepare apa yang patut kalau mau blanja saya makan@ajak saya makan di rumah..hahaha!)


Ayam Masak Kicap (Yummmy!!)


Labu Masak Lemak (Alala..meleleh sudah air liur ni..haha!)


Sardin (Yess! Sardine in Tomato Sauce)


Corn Beef (All Time Fav)


Corn Soup (Ini sup wajib kalau makan seafood)


Telur Dadar Istimewa (Istimewa la kunun! hehe!)


Orait! That's all folks! Hehehe..jangan lupa sedia lauk2 ni kalau mau belanja saya makan. :D

9 comments:

Anne Nurain said...

adehh..
tengok gambar makanan ni bikin aku lapar jak..
aku suka ayam msk kicap ngan tlur dadar tu..
yummy! ^___^

Anne Nurain said...

adehh..
tengok gambar makanan ni bikin aku lapar jak..
aku suka ayam msk kicap ngan tlur dadar tu..
yummy! ^___^

Yen said...

ya anne...feveret saya ne..^_^ kalau ko mau blanja saya ko ingat2 la ah..hehe. :p

fazrulnoor said...

aduh ......ini blog mimi ka

Aki said...

nang,kalau ko lapar,p makan.. Hehe.. :-p..

Yen : Bosku,macam telur dadar yang kita makan semalam jak ni.. hahaha..

Yen said...

fazrul: ala rul..ko pun boleh je nak post klu nak (oi kita lupa ambil pic mix fruit with sago ko la td klu tidak, boleh ko post)..hehe.

aki^dewata^cinta : hahahaha...yang ini kusung ja, mmg peberet ko kan.

Anne Nurain said...

Yen :: ok..ok.. sntiasa d igt ni nnt.. hehe...

aki :: ko blnja la... hihihi

Anne Nurain said...

Yen :: ok..ok.. sntiasa d igt ni nnt.. hehe...

aki :: ko blnja la... hihihi

Yen said...

Anne: good..good :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...