Jun 27, 2011

Testing 1,2,3, Yeah!!

Yo!!! Wuzzzaap everybody in da house! Kali ni posting saya agak berlainan sedikit wokey, sebab saya mau serita kejayaan saya mencuba resepi baru (Sori guys ini bukan blog masak-memasak ah..hehe). Ini ada la hasil percubaan "Try n Error" saya dan akhirnya berjaya!! Wooohoo! Saya rasa bulih celen sudah ni blog Pn. Qaseh , Ahaha. Tada!!Ini la hasilnya.






HEHEHE..so, what do you think?
Ini la dia Bergedil Jagung yang saya buat tadi. Sadap woo (punya bida puji diri sendiri..hehe). Rasa dia  sungguh lazat dan ranggup, sesuai di makan begitu sahaja ataupun bersama nasi.

Actually, time di Tawau dulu auntie saya slalu masak benda ni, memang sedap dan ranggup la, tapi saya tida tau pun cara dia buat, pandai makan seja ni (well, what do u expect from a guy rite..). And today, saya cuba2 la and i'm so happy cuz it's turn out to be so delicious. Hehe. Bah, itadakimasu!


3 comments:

Anastasha said...

omg! sedapnya nih...

fazrulnoor said...

ini mimi ka..ini bukan kau ben..ini kau suda jadi pmpuan ka..kau suda berubah ben

Yen said...

anas: mmg sedap nas..sgt ranggup..yumm yumm.hehe.mcm auntie rosna buat suda nie.

faze: hahaha..sharing jer ben..bkn bagi resepi pun mcm mimie.haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...