Aug 7, 2011

BORNEO

Lagu baru dari Estranged khas untuk Sabah! Bangga ooo ada lagu khas untuk negeri tersinta! Video shoot ini di buat di sekitar tempat-tempat menarik di Sabah seperti area dekat Mount Kinabalu Kundasang "Desa Cattle" (TQ Aki), Simpang Mengayau "Tips of Borneo", Padas River & sungai yang sana tuaran (c Aki bilang). You Rock ESTRANGED!





Borneo

Ku buka pintu dan pilih di mana
Ku termenung dan rasa senang saja
Kebaruan itu dikira banyak
Dan yang lama selalu ditinggalkan
Kenyataan ku minat sama kamu
Kedatangan kau dipijak selalu
Teringinkan, tersungguh bosan. tidak mau lagi ku takut


Warna warna ditelan senja
Dibawah bayu aku satu
Apabila ku hidup salah
Ku minta sama, sama kamu


Disini penuh yang rosak dan hancur
Diisikan minyak dan dilacur
Disana ada yang indah bergema
Terkandung padat terbina kuasa
Teringinkan, tersungguh bosan. tidak mau lagi ku rayu
Bercakar keluar dan jatuh senyap
Aku lebih tua


Warna warna ditelan senja
Dibawah bayu aku satu
Apabila ku hidup salah
Ku minta sama, sama kamu


Borneo X 3

Ku buka pintu dan pilih di mana



8 comments:

Aki said...

Oh,ini di kundasang ni.. desa cattle.. (yang ko bilang Mount Kinabalu tu) hahaha.. yang sungai tu,bukan padas river tu sa rasa.. tempat lain tu.. macam sungai yang sana tuaran tu sa tingu.. ada part2 yang nampak sana macam sungai padas juga la..

Yen said...

oow..yaka..hahah! sa hantam sja baitu..bah, nanti sa edit la..lawa pla view d sana kan..ngam ni buat outing.

beaty said...

wow siok gia ni..d ranau lagi tu ada..ui siokk

Yen said...

beaty: hehe..siok kan beaty, owh..ada ranau meh? which part?

nowriz said...

sy memang peminat estranged ni.. hihi.. ;)

Yen said...

nowriz: same here..nice o kan :D

echaRierie said...

cantik2 ni tmpt dia kn ?
tiba2 rndu mau pg simpang mengayau lg..mndi2 sn pantai..haha ~
promosi sbh bha dorg..
thumbs up sm dorang.. :)

Yen said...

echa: sangat!! yup, double thumbs up! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...