Aug 24, 2011

My Love

Haloo everybody!

Oppss! salah taip pula tajuk ni..sepatutnya mau taip "My Loaf" baini..sori la sekiranya anda tertipu haha. Anyway, last sunday saya ada buat bread @ loaf, nama dia Hokkaido Milk Loaf.

Yeah i know, memang saya pernah post sebelum ni (click here) tapi tu gambar sebelum masak@baked seja. Malu ba saya mau letak gambar after baked hari tu sebab kurang cantik (hangus sikit..haha). So last sunday saya pun buat lagi..and then! Tada!~..here is the 'outcome'..hehe!









p/s: resepi dia nanti malam saya bagi. :p

That's all folks! Happy holiday & raya..Ciou!

14 comments:

♡ a-Me ♡ said...

wah... tu bread nampak macam empuk ni.. Huhuhu.. sedap oh tgok.. jan lupa kasi share tu resipi k.. :)

Aki said...

ko dingar tu bosku,urang minta RESEPI!! Yeah ha..

echaRierie said...

uisehh..nmpk gumuk tue bread..haha..
rajin c oyen.. :)
bha share2 jgn nda share

Chii said...

pandainya ko! ka beli ni? anyway, cumil tepi2 bread tu..

nowriz said...

wah! cantik nya tu roti.. ni cicah sama kuah satay pun sodap.. ahh! bikin lapar ko ni..

Yen said...

a-Me: bah, malam nti sa bagi ko..jangan risau.hehe.

aki: nanti kalau rajin sa buat la, bawak p opis kc rasa ko...haha!

echa: gumuk kan echa..ada rahsia dia ni..ehehe.

chii: uii,manada o..hasil kerja tangan sendiri ni chii..ko jgn men2..haha.

nowriz: hehe..nanti sa bagi ko resepi, ko buat la d ruma ah.hehe.

miss raihan said...

bile nak bawak opis org terer masak =)))

Yen said...

raihan: saya bg ko resepi, ko buat ok.hehehe.

Wency Jelson said...

cutenya tu love@loaf..ngehehe..ada pusaran lg ni..perisa pa ni? pa resepi dia? bole share??hehehhehe

Pink Diva™ said...

Looks yummy Yen...resepi plz..?hehehe

chegu carol said...

nah ini bah yg sia tunggu ni...tapi alaa, tu resepi ni mlm ka? looks good tu the bread...siap ada naruto symbol lagi...memang ka?

suzie shazana said...

uit dasyat la ko yen terer btl ko..aku pun tak sehebat ni..bagus la ko ni ..rajin dan bersemangat he..he....t blh bg aku rasa aku tak nak resepi aku nk yg dah siap tau...

Yen said...

wency: perisa susu..sebab nama dia pun suda hokkaido milk loaf kan..hehe.bah, mau resepi tgu malam ni.

pink: and also taste yummy..resepi? tungguuu! hehe

chegu carol: haha! pandai2 seja ko carol..simbol naruto ah..hahaha.masa lipat dough tu mmg kena buat gitu..yup! super soft n fluffy i tell u chegu..hehe..bah tggu resepi malam ni ah.

suzie: haha! yela sbb ko preggy women terpaksa la sa buat..tkut nti kempunan pla baby ko..tp lepas raya la aa.hehe.

Aemy Shamy said...

mmg nampak sedap! cantik lg tu tepi2 dia..hehe...boleh ka sy buat tempahan sma ko yen, utk raya?? :p hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...