Aug 17, 2011

Oh no! Ni kali la!





Credit to Anastasha

11 comments:

lilies.john said...

ahahahhahahah.. tulung la dorang.. laku la konon ni Justin Bubur ni? ahhahahhaha... guling2 sy ketawa owh..

Yen said...

ko jangan lilie..ini produk terbaru justin bieber ni.ahahaha.

Aki said...

banyak gila orang post ni gambar ni ari2.. sampai 3 kali sa nampak.. hahaha..

AnnieMing said...

Fuh.. Tu barulah. Justin Bubur baitu! Haha..

Birthmark said...

HAHAhAHA... nice one.

We have one over here selling lemang:

Spider Leman. Even comes with tagline - "With great lemang comes great responsibilities".

These people at bazaar Ramadhan never fail to impress me.

Yen said...

aki: bagus juga tu aki..biar urg kc promote bubur c justin ni..mesti laku nanti ni..hahaha!

annie: siap dgn plastik lagi tu..kreatif o kan durg buat..hahaaa!

birthmark: hahaha..spider leman?? "With great lemang comes great responsibilities" (what does that even mean?!) hahaha! GreaTT!!

fazrulnoor said...

kenapa org letak gambar saya merata2 ni

Yen said...

fazben: yang mana rul..ohh..yang ujung blakang tu?hahaha!

nowriz said...

hihihi.. sy ada tengok ni pic di blog si fadzmie..

kalau gini.. ni ari minggu sy pun mo buat juga iklan begini la di booth family sy..

sy mo letak nama...

bubur M. Daud Kilau... ada berann mo beli??? hihihi

Yen said...

nowriz: bubur M.daud kilau?? hahaha! nice!

aestherlyienda said...

aih.. sa taw ni di mana. wakaka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...